Aan de slag

Contactgegevens

Heb je een vraag? Wil je een offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Laat het ons weten.

Rosmolenstraat 133
3833 KD Leusden

Gijs Hoekstra +31 6 4224 5385

gijs@videoheren.nl

Over videoheren

Informeren, Inspireren en Activeren

Video’s zijn allesbepalend geworden. Videoheren gaat de uitdaging aan om kijkers te informeren, inspireren en activeren.

Hoe? Door op creatieve, persoonlijke en duidelijke wijze inhoud te delen met jouw doelgroep. Van idee tot video. Videoheren zorgt voor een resultaat om trots op te zijn.

Onze aanpak

Videoheren luistert, denkt mee en stelt creatieve oplossingen voor. Producties worden professioneel uitgevoerd. Elke productie is anders, maar onze algemene aanpak niet. Een vlotte en flexibele werkwijze zorgt voor een prettige samenwerking. Ons team gaat respectvol op locatie aan het werk. Samen maken we jouw productie een succes.

Over de oprichters

De heren zijn begonnen als freelancers in de video industrie. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens prestigieuze producties als ‘The incredible Dr. Pol’, ‘Netflix Original: Sense8′ en het Chinese tv-programma ‘Race the World’. Ze besloten de handen ineen te slaan om als team meer uit (online) video te halen.

When we tell people to do their jobs, we get workers.

When we trust people to get the job done, we get leaders. 

*Simon Sinek*

Team

Gijs Hoekstra

Hij is niet meer weg te slaan achter de camera. Na het afronden van zijn studie Management, Economie en Recht in 2010. Naast zijn vakkundigheid in het technische aspect van filmmaken, geniet hij als geen ander van het sociale aspect. Een heer met genoeg energie om elke video tot een succes te maken.

gijs@videoheren.nl
06 4224 5385

Bad teams work in the same place. Good teams work together.

*Simon Sinek*

 

Schrijf je in op onze nieuwsvideo, abonneer je op ons Youtube Kanaal of volg onze social media.

Youtube

Linkedin

Instagram