Tarieven videoheren

Videoheren maakt video’s in vier categoriën: videoseries, videoregistraties, videoscripts en een vlogservice. En biedt daarnaast verschillende aanvullende modules aan.

Hieronder vind je een beschrijving en prijsindicatie per dienst. Geen idee welke bij jou past? Heb je een geheel ander budget in gedachte? Videoheren is niet te beroerd om out-of-the-box te denken. Wij zien immers het liefst dat er vele mooie video’s worden gemaakt tegen eerlijke prijzen. Neem in dit geval contact op. 

Videoseries zijn een reeks video’s in een herkenbare stijl, die periodiek worden gedeeld met jouw doelgroep. Met doorlopende videocontent creëer je herkenning en betrokkenheid bij klanten of medewerkers van jouw bedrijf. Denk aan een video per week, maand of kwartaal.

Prijsindicatie:

€999 – €1.999

/ exclusief BTW, per video

Videoregistraties zijn video’s die worden gemaakt zonder een vast script. Eén of meerdere professionals komen langs om jouw evenement, videoboodschap of gebeurtenis direct vast te leggen. Mis geen moment. Denk aan mooie aftermovies, sfeerimpressies en interviews.

Prijsindicatie:

€999 – €1.999

/ exclusief BTW

Een videoscript is onze verzamelnaam voor video’s die aan de hand van een uitgewerkt script worden gemaakt. Deze video’s hebben een specifiek doel. Naast een sterke inhoud moet de video er perfect uitzien qua layout. Voorbeelden zijn bedrijfsfilms, promotie video’s en productvideo’s.

Prijsindicatie:

€999 – €3.999

/ exclusief BTW

Jij filmt, wij monteren. Met onze vlogservice maak je zelf videocontent in de vorm van bedrijfsvlogs. Goedkoop en snel. De manier om klanten, werknemers en anderen betrokken te houden bij de ontwikkelingen van jouw organisatie. Door periodiek te vloggen creëer je erkenning bij jouw doelgroep.

Prijsindicatie:

€399 – €799

/ exclusief BTW, per video

Modules videoheren

Videoheren biedt echter meer aan dan bovenstaande diensten. Elke aanvraag is uniek. En wij vinden het leuk ons te ontwikkelen in complementaire diensten rondom video. Wij noemen het modules.

Een cinemagraph is een foto waarin enkel een klein deel van de foto beweegt. Zo wordt het een korte video die je als ‘loop’ afspeelt. Op onze website vindt je verschillende voorbeelden.

 

Prijsindicatie:

€450

/ exclusief BTW

Videoheren doet ook aan fotografie. Vaak in combinatie met een videoregistratie op een evenement. Wij verzorgen ook promotie materiaal voor campagnes. 

 

Prijsindicatie:

€500

/ exclusief BTW, per dag

Videoheren werkt ook met een greenscreen. Plaats jij jezelf in andere werelden? Verfilm je een videoboodschap graag op een creatieve manier? Dan is onze greenscreen dienst misschien wel iets voor jou.

 

Prijsindicatie:

€300

/ exclusief BTW, per dag