Videoproducties uitgevoerd door videoheren

Videoseries

Onvergetelijke verhalen voor Plus Vertelt

Janny, Bep, Maja en Johan delen in deze driedelige videoserie hun speciale kerstverhalen. De video’s van deze onvergetelijke ervaringen trokken samen al meer dan 65.000 kijkers op Facebook en Youtube. Zie hier het bijzondere verhaal van Janny.

Productie: Soest, december 2017

Videoregistraties

Flitsende event aftermovie

Frissr zocht naar een ‘coole, speelse en tech-achtige’ aftermovie voor haar event Tech020. Videoheren maakte de volgende korte energieke sfeerimpressie. Frissr zal met deze video bij de volgende editie meer deelnemers werven en sponsoren tevreden stellen. 

Productie: Amsterdam, februari 2017

Tevreden klanten bij de Mysolution Klantendag

In het teken van de Digitale Revolutie heeft softwarebedrijf Mysolution een klantendag georganiseerd. Videoheren mocht een sfeerimpressie maken van de informatieve en gezellige dag. Het resultaat; een positieve en persoonlijke video met de juiste vibe.

Productie: Amersfoort, oktober 2017

Onbevangen op weg naar de toekomst

Platform Bèta Techniek zocht naar een videoregistratie van haar Landelijkse Conferentie VSLS. In het videoverslag was het van belang om duidelijke quotes van de dag te combineren met de diversiteit van de dag. Resultaat is een dynamische video met een goede flow.

Productie: Utrecht, juni 2017

De techwereld bijeen op [SC]2

Techwatch zocht een professionele videoregistratie in de vorm van een aftermovie van haar [SC]2 event. Het ‘Software-Centric Systems Conference’ staat bekend als de toonaangevende software engineering conferentie in Europa. Resultaat is een korte, dynamische impressie van de dag.

Productie: Eindhoven, oktober 2017

Video binnenkort online.

Promotievideo’s

1.000 nieuwe smartphones

Centralpoint zocht naar een manier om haar werkwijze visueel te maken. Er is gekozen om een promotievideo te maken in de vorm van een case. De combinatie van de uitleg van het proces en een tevreden klant zal voor nieuwe klanten zorgen in de toekomst.

Productie: Maastricht, augustus 2017

Videoheren als crew

Spelen in de ‘Champions League’ van film

In 2016 leerden de videoheren elkaar als freelancers kennen door te participeren in de Netflix Original: Sense 8 productie. Een onvergetelijke ervaring met kopstukken uit de industrie. De video hieronder toont een kijkje achter de schermen.

Productie: Nederland, zomer 2016

Op pad met een oude held

Tien dagen op pad met The Incredible Dr. Pol, wie zegt daar nee tegen? Wij in ieder geval niet. Een geweldige ervaring om samen te werken met de Amerikaanse crew en kennis te maken met Jan en zijn lieve familie. 

Productie: Friesland & Drente, oktober 2016

Tientallen miljoenen kijkers!?

Soms zit je ineens in een productie waar je weinig van kan bevatten. Daar was het Chinese ‘Race the World’ een goed voorbeeld van. Naar het programma kijken per aflevering een ‘kleine’ honderd miljoen Chinezen. Zie hier de Nederlandse aflevering. 

Productie: Nederland, april 2016

 

Schrijf je in op onze nieuwsvideo, abonneer je op ons Youtube Kanaal of volg onze social media.

Youtube

Linkedin

Instagram